Rouwrijtuigen begraafplaats
Uw wensen bij de uitvaart

Voorbespreking

Op afspraak kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen om met u te bespreken wat uw wensen zijn betreffende de uitvaart. Ook kunnen wij een kostenberekening voor u maken.

Wij spreken met u dan de gehele uitvaart door. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen: de keuze tussen begraven of cremeren, de keuze tussen een kerkelijke uitvaart of een dienst in de aula van de begraafplaats of van het crematorium. Ook kunt u uw voorkeur aangeven over eventuele muziek met of zonder koor.

Uw wensen in kaart

Opstellen van een wilsbeschikking

Bij het opstellen van een wilsbeschikking laat u de meest noodzakelijke punten vastleggen voor uw uitvaart. Het praktische gedeelte laat u dan aan de nabestaanden over. 

Door dit te doen, ondersteunt u uw nabestaanden bij het realiseren van een afscheid dat volledig aan uw wensen voldoet, wat voor hen rust en helderheid biedt.

Bij de wilsbeschikking noteren wij uw gegevens, verstrekt u informatie over uw uitvaartverzekering en testament, en geeft u een beschrijving van de uitvaartwensen. U kunt telefonisch een wilsbeschikking aanvragen.

Vorige slide
Volgende slide
24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.