Over ons

Ons betrokken team

Wie zijn wij?

Martin Uitendaal

Uitvaart verzorger

Een oude bekende in uitvaartland: al sinds 1878 bestaat het familiebedrijf Uitvaartverzorging Uitendaal.

MARTIN, met zijn jarenlange ervaring en bijscholingen, staat u met raad en daad bij voor een mooie en verzorgde uitvaart waarbij hij u zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt.

Sonja-Raijmakers

Sonja Raijmakers

Uitvaart verzorger / Thanatoprakteur

Ook SONJA RAIJMAKERS zit al jaren in het vak en hecht veel waarde aan een persoonlijke en professionele begeleiding, waarbij uw wensen voorop staan. Sonja heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder ‘Thanatopraxie’, een vorm van tijdelijke balseming.

Martin en Sonja uitvaartverzorging
Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol

Van Uitvaartverzorging Uitendaal Haarlem

Al 143 jaar zit het familiebedrijf in de Haarlemse Oranjestraat. Martin Uitendaal is eigenaar. Hij groeide op in het bedrijf. Sonja werkt er nu al 20 jaar met heel veel plezier. 

Samen zijn wij 24/7 persoonlijk bereikbaar om mensen die een sterfgeval meemaken te ondersteunen.

Onze kracht schuilt in persoonlijke kwaliteit. Voor ons is dit werk haast een roeping. Wij zijn als uitvaartverzorgers bij alle facetten van het overlijden betrokken. Van het eerste telefoontje van de melding van het overlijden tot aan de nabespreking, wij regelen alles. 

Wij staan dicht bij de nabestaanden en ondersteunen ze op alle manieren. Emoties spelen een belangrijke rol waardoor het overzicht ontbreekt, wij bieden dat. 

Wij beschikken over een bovengemiddeld empathisch vermogen. Dat is nodig, want het regelen van een uitvaart is voor iedereen een gevoels- en vertrouwenskwestie. Verder beseffen wij als geen ander dat respect en waardigheid voor zowel overledenen als nabestaanden ongelooflijk belangrijk is.

Met een passie voor Amerikaanse auto's

Historie

In 1947 werden de Cadillacs aangeschaft en gingen de handkar en paarden voorgoed op stal. Maar wenst u een koets met paarden, een auto mét caravan, een motorfiets of fiets mét aanhanger? Wij regelen het, ook als u een ander automerk wenst.

Vervoeren van de overledene tijdens een begrafenis gemeente Velsen
24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.