Overlijden melden Velserbroek

Martin en Sonja uitvaartverzorging
Uitvaartverzorging Uitendaal Haarlem sinds 1878

Overlijden Melden Velserbroek

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden in Velserbroek. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.

Uitvaartverzorging in Velserbroek en omstreken

Voor persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging in Velserbroek

Wanneer een dierbare is overleden, dient dit te worden gemeld bij de desbetreffende gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden. Indien de dierbare is overleden in Velserbroek, dient u contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Na het indienen van de aangifte stelt een ambtenaar van de Burgerlijke Stand de overlijdensakte op. Vervolgens wordt toestemming verleend voor begraven of cremeren, ook wel ‘verlof’ genoemd. Zonder deze toestemming is het niet toegestaan om over te gaan tot begraven of cremeren.

Zelf het overlijden melden

Als nabestaande kunt u zelf het overlijden melden bij de dienstdoende huisarts. Deze huisarts hoeft niet per se gevestigd te zijn in Velserbroek. 

Bij een begrafenis of crematie binnen 36 uur na overlijden of na de vijfde dag van overlijden, is aanvullend een verklaring van de arts dat hier geen bezwaar tegen is en een verzoek tot een andere termijn met opgave van reden door de aanvrager vereist.

Vorige slide
Volgende slide
Begraafplaats wandeling
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Hoe moet je een overlijden melden?

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar en komen persoonlijk bij u langs. Neem contact op 023-5324486

Zaken die direct geregeld moeten worden als iemand is overleden

 

  1. Wanneer een dierbare overlijdt, dient u eerst uw huisarts op de hoogte te brengen. Als u niet weet wie dat is, bel dan de huisartsenpost bij u in de buurt.
  2. Nadat u de melding heeft gemaakt, neemt u contact op met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar.
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Voor een persoonlijke en professionele uitvaart

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol. Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen te verwezenlijken.

Voorbespreking

Wanneer u alleenstaand bent of uw dierbaren wilt ontzorgen legt u de wensen met betrekking tot uw uitvaart vast op een wensenformulier.

Overlijden melden

Als eerste belt u de huisarts. Wanneer deze een A en B verklaring heeft afgegeven mogen wij als uitvaartverzorging in actie komen. 

Uitvaart van A tot Z

Uitvaartverzorging Uitendaal is niet afhankelijk van derden. Wij regelen samen met u de uitvaart van het moment van overlijden tot aan de nabespreking.

Wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, professioneel en liefdevol

Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch 023-5324486 bereikbaar. Alles rondom de uitvaart hebben wij in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derden. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen voor uw dierbare te verwezenlijken. Wij streven ernaar dat u tijdens deze periode met één persoon te maken heeft, in ons geval met Martin of Sonja,

Ons betrokken team

Wie zijn wij?

Martin Uitendaal

Martin Uitendaal

Uitvaart verzorger

Een oude bekende in uitvaartland: al sinds 1878 bestaat het familiebedrijf Uitvaartverzorging Uitendaal.

MARTIN, met zijn jarenlange ervaring en bijscholingen, staat u met raad en daad bij voor een mooie en verzorgde uitvaart waarbij hij u zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt.

Sonja Raijmakers

Sonja Raijmakers

Uitvaart verzorger / Thanatoprakteur

Ook SONJA RAIJMAKERS zit al jaren in het vak en hecht veel waarde aan een persoonlijke en professionele begeleiding, waarbij uw wensen voorop staan. Sonja heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder ‘Thanatopraxie’, een vorm van tijdelijk conserveren..

Wat ons bijzonder maakt

uitvaart van A tot Z verzorgd door één persoon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam rhoncus posuere nibh eget efficitur. Fusce vehicula sit amet lorem non hendrerit. Aliquam commodo lectus mi, vel scelerisque risus pharetra in. Nunc tincidunt vulputate dolor, non auctor quam posuere a. 

Nulla non justo ultricies, faucibus ex et, feugiat purus. Etiam quis sem ullamcorper, elementum mauris nec, tincidunt enim. Donec et nunc et nulla tincidunt pellentesque. Nam eu sapien pretium, consectetur ex vitae, molestie tellus.

Begraafplaats rouw auto's
24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.