Uitvaart Haarlem

Martin en Sonja uitvaartverzorging

Uitvaart in Haarlem

Uitvaartverzorging Uitendaal Haarlem sinds 1878

In Haarlem biedt Uitvaartverzorging Uitendaal respectvolle en persoonlijke diensten voor begrafenis, crematie en uitvaart. Onze toegewijde professionals begrijpen dat elke uitvaart uniek is, streven ernaar zorgvuldig aan individuele behoeften te voldoen. Samen met u verzorgen wij de uitvaart vanaf het moment van overlijden tot aan de nabespreking. Of het nu gaat om een ingetogen begrafenis of een serene crematie, ons team staat klaar om ondersteuning te bieden tijdens deze moeilijke tijden. 

Met aandacht voor detail en empathie zorgen wij voor een waardige en betekenisvolle herdenking, waarbij we uw specifieke wensen in acht nemen. Vertrouw op ons om u door dit emotionele proces te begeleiden, terwijl wij een gepaste en liefdevolle omgeving creëren om afscheid te nemen. Bij Uitvaartverzorging Uitendaal staat traditie en etiquette hoog in het vaandel.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol

Uitvaartverzorging Uitendaal bij de uitvaart Haarlem

Ons toegewijde team begrijpt dat elke afscheidsceremonie uniek is en streeft naar zorgvuldige afstemming op individuele behoeften. Van ingetogen begrafenisplechtigheden tot serene crematiediensten, wij zijn 24/7 beschikbaar om ondersteuning te bieden tijdens deze emotioneel uitdagende tijden. Met een scherp oog voor detail en een overvloed aan empathie zorgen wij voor een waardige en betekenisvolle herdenking, waarbij we uw specifieke wensen in acht nemen. Bij Uitvaartverzorging Uitendaal is traditie en etiquette van groot belang.

Persoonlijke begeleiding bij begrafenissen en crematies in Haarlem

Het familiebedrijf, geleid door eigenaar Martin Uitendaal, is al 143 jaar een vertrouwd gezicht in de omgeving van Haarlem. Martin is opgegroeid binnen het bedrijf en ikzelf werk er al 20 jaar met veel plezier. Onze betrokkenheid gaat verder dan zakelijke transacties; wij zijn 24/7 bereikbaar om mensen in Haarlem te ondersteunen die met een sterfgeval te maken krijgen.

Iedere uitvaart is anders

Onze kracht ligt in persoonlijke kwaliteit. Van het eerste telefoontje bij de melding van een overlijden tot aan de nabespreking, ben ik betrokken bij alle facetten van het afscheid. Door dicht bij de nabestaanden te staan en op alle mogelijke manieren ondersteuning te bieden, helpen wij hen door deze emotionele periode heen. Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart voor iedereen een gevoels- en vertrouwenskwestie is en hechten buitengewoon belang aan respect en waardigheid, zowel voor de overledene als voor de nabestaanden. Vertrouw op ons om u door dit emotionele proces te leiden, terwijl wij een gepaste en liefdevolle omgeving creëren om afscheid te nemen.

Begraafplaats rouw auto's

Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar

Neem contact op: 023-5324486

Alles rondom de uitvaart hebben wij in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derden. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen voor uw dierbare te verwezenlijken. Wij streven ernaar dat u tijdens deze periode met één persoon te maken heeft, in ons geval met Martin of Sonja.

Begraafplaats wandeling
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Uitvaart in Haarlem?

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar en komen persoonlijk bij u langs, ook in Haarlem. Neem telefonisch contact op 023-5324486.

Zaken die direct geregeld moeten worden wanneer iemand is overleden

  1. Wanneer een dierbare overlijdt, dient u eerst uw huisarts op de hoogte te brengen. Als u niet weet wie dat is, bel dan de huisartsenpost bij u in de buurt.
  2. Nadat u de melding heeft gemaakt, neemt u contact op met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar.
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Voor een persoonlijke en professionele uitvaart in Haarlem

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol. Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen te verwezenlijken.

24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.