Uitvaartverzorging Velserbroek

Martin en Sonja uitvaartverzorging
Uitvaartverzorging Uitendaal Haarlem sinds 1878

Uitvaartverzorging Velserbroek

Bent u op zoek naar een betrokken uitvaartverzorger in Velserbroek? Uitvaartverzorging Uitendaal is niet afhankelijk van derden. Wij regelen samen met u de uitvaart van het moment van overlijden tot aan de nabespreking. Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol

Van Uitvaartverzorging Uitendaal Velserbroek

Al 143 jaar zit ons familiebedrijf in de omgeving van IJmuiden. Mijn collega Martin Uitendaal is eigenaar. Hij groeide op in het bedrijf. Zelf werk ik er nu al 20 jaar met heel veel plezier. Samen zijn wij 24/7 bereikbaar om mensen die een sterfgeval meemaken in IJmuiden te ondersteunen.

Onze kracht schuilt in persoonlijke kwaliteit. Voor mij is dit werk haast een roeping. Ik ben als uitvaartverzorger bij alle facetten van het overlijden betrokken. Van het eerste telefoontje van de melding van het overlijden tot aan de nabespreking, ik regel alles. Ik sta dicht bij de nabestaanden en ondersteun ze op alle manieren. Emoties spelen een belangrijke rol waardoor het overzicht ontbreekt, wij bieden dat. Wij beschikken over een bovengemiddeld empathisch vermogen. Dat is nodig, want het regelen van een uitvaart is voor iedereen een gevoels- en vertrouwenskwestie. Verder beseffen wij als geen ander dat respect en waardigheid voor zowel overledenen als nabestaanden ongelooflijk belangrijk is.

Begraafplaats rouw auto's

Neem contact op: 023-5324486

Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar.

Alles rondom de uitvaart hebben wij in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derden. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen voor uw dierbare te verwezenlijken. Wij streven ernaar dat u tijdens deze periode met één persoon te maken heeft, in ons geval met Martin of Sonja.

Begraafplaats wandeling
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Overlijden melden?

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar en komen persoonlijk bij u langs. Neem contact op 023-5324486

Zaken die direct geregeld moeten worden als iemand is overleden.

  1. Wanneer een dierbare overlijdt, dient u eerst uw huisarts op de hoogte te brengen. Als u niet weet wie dat is, bel dan de huisartsenpost bij u in de buurt.
  2. Nadat u de melding heeft gemaakt, neemt u contact op met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar.
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Voor een persoonlijke en professionele uitvaart

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol. Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen te verwezenlijken.

24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.