Martin en Sonja uitvaartverzorging
Waardig afscheid met persoonlijke begeleiding en liefdevolle betrokkenheid.

Uitvaart in Santpoort

Gecondoleerd met het verlies van een dierbare, wij assisteren u graag bij de uitvaart in Santpoort. Het verlies van een dierbare is een emotionele en ingrijpende ervaring. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om een partner te hebben die begrijpt wat u nodig heeft en die de uitvaart zorgvuldig kan regelen.

In Santpoort bieden wij een toegewijd en respectvol uitvaartverzorgingsdienst om u te begeleiden bij het nemen van afscheid op een waardige manier.

Uitvaartzorg in Santpoort sinds 1878

Uitvaart Santpoort

Bij Uitendaal, uw vertrouwde uitvaartonderneming in Santpoort sinds 1878, begrijpen we dat afscheid nemen een delicate en emotionele periode is. Al meer dan een eeuw bieden wij betrokken en liefdevolle begeleiding om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden.

Een waardig afscheid

Onze toewijding is helder: we streven ernaar uw zorgen te verlichten en uw dierbaren het respectvolle afscheid te geven dat ze verdienen. Uitendaal staat bekend om haar rijke geschiedenis van empathie en professionaliteit, en we blijven deze traditie voortzetten.

Liefdevolle zorg

Bij Uitendaal geloven we in persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en liefdevolle zorg. We gaan samen met u op zoek naar de mogelijkheden om de uitvaart in Santpoort vorm te geven volgens uw specifieke wensen. Uw verlies verdient een respectvolle en persoonlijke benadering, en dat is precies wat wij bieden.

Begraafplaats rouw auto's

Overlijden melden in Santpoort

Wij begrijpen dat het bespreken van uitvaartwensen een gevoelig onderwerp is. Daarom nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, niet alleen om uw uitvaartwensen op voorhand te bespreken, maar ook wanneer u geconfronteerd wordt met een recent overlijden in Santpoort. 

Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar.

Alles rondom de uitvaart hebben wij in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derden. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen voor uw dierbare te verwezenlijken. Wij streven ernaar dat u tijdens deze periode met één persoon te maken heeft, in ons geval met Martin of Sonja. Ons team is 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar, klaar om u te ondersteunen en te begeleiden.
Begraafplaats wandeling
Overlijden melden? Bel ons 24/7.

Wij staan 24/7 voor u klaar in het geval van overlijden in Santpoort

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar en komen persoonlijk bij u langs. Neem contact op 023-5324486

Zaken die direct geregeld moeten worden als iemand is overleden.

  1. Wanneer een dierbare overlijdt, dient u eerst uw huisarts op de hoogte te brengen. Als u niet weet wie dat is, bel dan de huisartsenpost bij u in de buurt.
  2. Nadat u de melding heeft gemaakt, neemt u contact op met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar.
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Voor een persoonlijke en professionele uitvaart in Santpoort

In tijden van verlies is het van groot belang om een uitvaartpartner te hebben die niet alleen de praktische aspecten regelt, maar ook begrip toont voor uw emotionele behoeften. Bij onze uitvaartdiensten in Santpoort streven we ernaar om u een respectvolle en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij we elke uitvaart op maat verzorgen. Bel ons gerust om te informeren naar de mogelijkheden of om een overlijden te melden.

24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.