Martin en Sonja uitvaartverzorging
Waardig afscheid bij begraafplaats & crematorium Westerveld in Driehuis.

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij de uitvaart op Begraafplaats & Crematorium Westerveld in Driehuis. Het verlies van een geliefde is een aangrijpende ervaring die gepaard gaat met emoties. In deze moeilijke periode is het van groot belang een partner te hebben die begrijpt wat u nodig heeft en die de uitvaart met zorg kan organiseren.

Op Begraafplaats & Crematorium Westerveld bieden wij een toegewijde en respectvolle uitvaartverzorgingsdienst om u te begeleiden bij het afscheid nemen op een waardige manier.

Uitvaartzorg in Driehuis sinds 1878

Uitvaart Westerveld Driehuis

Bij Uitendaal, uw vertrouwde uitvaartonderneming in Driehuis sinds 1878, begrijpen we dat afscheid nemen een emotionele periode is. Al meer dan een eeuw bieden wij betrokken en liefdevolle begeleiding om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden.

Een persoonlijk afscheid

Onze inzet is duidelijk: we streven ernaar uw lasten te verlichten en uw dierbaren het respectvolle afscheid te bieden dat ze verdienen. Uitendaal staat bekend om haar rijke geschiedenis van empathie en professionaliteit, en we blijven trouw aan deze traditie. 

Liefdevolle zorg bij de begrafenis

Uitendaal hanteert het geloof in persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en liefdevolle zorg. Samen met u zoeken we naar de mogelijkheden om de uitvaart in Driehuis vorm te geven volgens uw specifieke wensen. Uw verlies verdient een respectvolle en persoonlijke benadering, en dat is precies wat wij bieden.
Begraafplaats rouw auto's

Voorkeur uitspreken voor Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Wij begrijpen dat het bespreken van uitvaartwensen een gevoelig onderwerp is. Daarom nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, om de uitvaartwensen te bespreken. Bijvoorbeeld wanneer u een voorkeur heeft voor Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Ook wanneer u geconfronteerd wordt met een recent overlijden staan wij voor u klaar. 

Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar

Alles rondom de uitvaart hebben wij in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derden. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen voor uw dierbare te verwezenlijken. Ook bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Wij streven ernaar dat u tijdens deze periode met één persoon te maken heeft, in ons geval met Martin of Sonja.

Ons team is de hele dag persoonlijk telefonisch bereikbaar, klaar om u te ondersteunen en te begeleiden.

Begraafplaats wandeling
Overlijden melden? Bel ons 24/7.

Wij staan 24/7 voor u klaar in het geval van overlijden in Driehuis

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar en komen persoonlijk bij u langs. Neem contact op 023-5324486

Wat moet er geregeld worden wanneer iemand komt te overlijden:

  1. Wanneer een dierbare overlijdt, dient u eerst uw huisarts op de hoogte te brengen. Als u niet weet wie dat is, bel dan de huisartsenpost bij u in de buurt.
  2. Nadat u de melding heeft gemaakt, neemt u contact op met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij staan direct voor u klaar.
Traditie en etiquette staan bij ons hoog in het vaandel

Een persoonlijke begrafenis bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld

In momenten van verlies is het cruciaal om een uitvaartpartner te hebben die niet alleen de praktische aspecten regelt, maar ook begrip toont voor uw emotionele behoeften. Bij onze uitvaartdiensten in Driehuis streven we ernaar om u een respectvolle en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij we elke uitvaart op maat verzorgen. Ook als u bij voorkeur naar Begraafplaats & Crematorium Westerveld wil. Aarzel niet om ons te bellen voor informatie over de mogelijkheden of om een overlijden te melden.

24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.