Rouw- en volgauto’s

Volgauto's begrafenis
Voor een karakteristieke stijlvolle uitvaart.

Amerikaanse rouwauto's

Uitvaartverzorging Uitendaal houdt vast aan etiquette, dus de traditionele Amerikaanse auto’s blijven in eigen beheer. Wij rijden met zwarte Cadillac rouw-auto’s en limousine volgauto’s.

Wij beschikken ook over een witte rouwauto.

Wanneer u andere wensen heeft kunt u dat te allen tijde bespreken.

Rouwauto's in Haarlem en omstreken

Rouw en volgauto's voor de begrafenis

Bij de bespreking van de uitvaartmogelijkheden nemen we de tijd om het laatste vervoer van de overledene uitgebreid te bespreken. De keuze voor het type rouwauto is zeer persoonlijk en wordt in overleg met u gemaakt. 

Achter de rouwauto kunnen één of meerdere volgauto’s rijden, waarmee de naaste familie de rouwauto volgt. Dit zorgt voor een plechtige rouwstoet. 

Als u de voorkeur geeft aan uw eigen auto, kunt u ervoor kiezen om achter de rouwauto aan te rijden. Zo heeft u uw auto direct beschikbaar na de begrafenis of crematie. Uw auto wordt voorzien van vlaggetjes, zodat andere weggebruikers weten dat u bij de rouwstoet hoort.

Een uitvaartstoet bestaat uit rouwauto’s en volgauto’s met diverse kleuren, merken en modellen. Naast traditioneel zwart is er ook een witte optie. Er zijn veel soorten rouwauto’s beschikbaar, van traditionele modellen tot exclusieve merken.

Bij gebruik van rouwauto’s en volgauto’s moeten ook de kosten van chauffeurs in overweging worden genomen. Uitvaart Uitendaal kan u adviseren bij het maken van keuzes binnen uw budget.

Om uw nabestaanden te ontlasten, kunt u vooraf uw wensen vastleggen in onze wilsbeschikking, aangepast aan de huidige tijd. Het opmaken en bewaren van de wilsbeschikking is geheel kosteloos. We streven naar een respectvolle en persoonlijke verzorging van uw uitvaartvervoer en bijbehorende aspecten.

Cadillac 1955 - Uitvaart Haarlem Uitendaal
Vervoeren van de overledene tijdens een begrafenis gemeente Velsen
Rouwauto Haarlem
Chevrolet Uitvaart Haarlem Uitendaal
Klassieke rouwstoet
Begraafplaats rouw auto's
Sonja - begraafplaats
24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.