Professioneel en respectvol.

Dragers voor uw uitvaart

Uitvaartverzorging Uitendaal beschikt over professionele dragers. Heeft u specifieke wensen voor de kistendragers? Bespreek het met ons.

Waarom kistendragers?

Professioneel, met een persoonlijke touch

Waar vroeger buurtgenoten en familie vaak de kist droegen, wordt deze taak tegenwoordig vaak uitbesteed aan professionele dragers. Professionele kistendragers betreffen veelal studenten of gepensioneerden.

Onze dragersploeg is volledig opgeleid door ervaren professionals in de uitvaartverzorging. Op deze manier kunnen wij bij Uitvaart Uitendaal een groep professionele kistendragers inschakelen voor de uitvaart van uw dierbare.

Kleding van de dragers bij de uitvaart

De uitstraling van de dragers tijdens uw uitvaart is volledig aanpasbaar naar uw voorkeur. Bij ons is zowel de traditionele als een informele aanpak mogelijk. Onze kistendragers zijn flexibel en staan open voor verschillende stijlen, van pak tot spijkerbroek. Bij het regelen van uw uitvaart houden wij altijd rekening met uw specifieke wensen. 

Onze professionele dragers kunnen verschijnen in traditioneel zwart met hoge hoed, maar ook in grijs en/of zonder hoed. Als de weersomstandigheden het toelaten, behoort ook een gewoon 2-delig zwart kostuum met grijze das tot de mogelijkheden.

Persoonlijke kistendragers bij de uitvaart

Uitvaart Uitendaal biedt u de keuze om de uitvaart op een manier vorm te geven die het beste past bij uw voorkeuren, om een waardig afscheid te garanderen.

24/7 bereikbaar

Overlijden melden

Wanneer een dierbare overlijdt en er een A en B verklaring is afgegeven door een arts, dan kunt u contact opnemen met Martin Uitendaal om het overlijden te melden. 

U kunt een overlijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons melden, wij zijn persoonlijk bereikbaar en staan direct voor u klaar.